Del Toros proizvodni kapaciteti

Veliki broj saradnika na ovom projektu pružio nam je pristup svakoj fazi proizvodnog procesa.

Sopstvena proizvodnja hrane omogućava održiv prehrambeni sistem, a 38.000 ha poljoprivrednog zemljišta garantuje sigurnost snabdevanja na lokalnom nivou. Ovakav princip omogućava visok nivo kontrole i bezbednosti i osigurava odgoj visokokvalitetnih grla.  Zahvaljujući tome, uspeli smo da ispoštujemo stroge kriterijume koje današnje trzište nameće.

Sa ponosom ističemo da naš burger pravimo od 100% junećeg mesa, isključivo od bikova rase Simentalac, odgojenih na farmama naših snabdevača i prehranjenih sa njihovih oranica i pašnjaka. Odabir najboljih grla daje nam mogućnost da naš burger pripremamo od mesa najvišeg kvaliteta. Prerada mesa se odvija na jednom mestu, u proizvodnim pogonima koji se prostiru na 30.000 m². Poštujući savete starih majstora ovog zanata, koristimo samo određene delove mesa, uvek u istom odnosu i što je najvažnije; uvek sveže. Zahvaljujući najsavremenijem pogonu, naš proizvod se sprema po najvišim standardima, na beskontaktnoj proizvodnoj liniji koja omogućava kontinuitet kvaliteta i ogroman proizvodni kapacitet.

Na kraju, saradnja sa renomiranom distributerskom kućom, koja posluje na teritoriji Srbije i Crne Gore, zaokružila je celu ovu priču. Njihova vozila, opremljena najsavremenijim rashladnim sistemima, omogućila su da kvalitet proizvoda ostane očuvan i kad stigne na Vašu adresu.