O nama

Počeci naše priče

Torooo!!! Torooo!!! Razlamalo se brdom dok su se njih trojica približavali omalenoj farmi goveda u hercegovačkim vrletima. Starac Eso, poznat u ovim krajevima po specijalitetima od usitnjenog mesa, ali i kao vrsni odgajivač bikova, žurio je da prikupi svoja goveda pre nego što padne noć. Taman su stigli dok im je davao poslednji obrok za danas.

“Znam što ste došli. Svi me isto pitaju i svima isto kažem; nema nikakve tajne”, govorio je Eso dok je svojim životinjama davao seno. “Čime hraniš bika i ti ćeš to jesti, toliko je prosto. I uvijek najsvježije moguće meso stavljaj u proizvod, nikad iz leda. Pridržavajte se ovijeh prostih savjeta i uvijek ćete imati dobar proizvod, nema greške”, savetovao ih je Eso.

Moma, Veljko i Filip krenuli su u ovu avanturu sa samo jednom idejom, da pokušaju da naprave najkvalitetniji burger koji postoji. Ali, ne burger napravljen od ostataka koji se ne mogu iskoristiti za nešto drugo, već burger od najkvalitetnijih delova mesa, napravljen uz pomoć najnaprednije tehnologije. Slepo se pridržavajući saveta dobijenih od starog sarajevskog majstora, njih trojica prošli su trnovit put da bi stigli do cilja. Na kakve god prepreke da su nailazili ni jednog trenutka nisu ni pomišljali da odbace smernice koje su dobili.

Od samog početka, kad je burger napravljen u malenoj kasapnici u podnožju Fruške gore, do danas, kada ga proizvodi industrijski pogon bez ikakvog ljudskog kontakta sa sirovinom, ovi parametri su strogo poštovani. Samo domaće i samo sveže. Isključivo određeni delovi bikova, uvek u istom odnosu. I to je to. Iako mu tada nisu verovali, uverili su se da je Eso govorio istinu; nema nikakve tajne.

Prošlo je od tada više od godinu dana, a ta zajednička vizija spojila je tri čoveka neraskidivim vezama. Svi usponi i padovi koje su zajedno prošli, načinili su od njih trojice pravu braću, a kontinuitet ideje i njihova doslednost doveli su do toga da ispred sebe imate burger vrhunskog kvaliteta.

E sad, mogli bismo još da pričamo kako je naš burger mek, sočan, punog ukusa, da se topi u ustima i da vas samo jedan zalogaj odnosi u neki drugi svet, ali to ćemo ipak prepustiti vama da ocenite.

Del Toros Tres Hermanos  dame i gospodo, uživajte.